Alla känner vi någon som har drabbats av cancer. Tyvärr är mäns hälsoproblem ofta tabu, ett ämne som det sällan pratas om. Det har Prostatacancerförbundet som mål att ändra på. Genom att stötta deras kampanj Mustaschkampen vill vi på Stjärnägg hjälpa till att belysa och bekämpa Sveriges vanligaste cancersjukdom.

Årligen återkommande Mustaschkampen syftar till att öka allmänhetens kunskap om prostatacancer, bilda opinion och samla in pengar till forskning, utbildning och stipendier. Årets kampanj blir tredje året i följd som stolt partner för oss på Stjärnägg. Varje år har insamlingen slagit nya rekord.

– Prostatacancerförbundet har en mycket viktig uppgift. Det starka stödet för Mustaschkampen från våra kunder och från vår egen organisation gör att vi för varje år har kunnat öka vårt ekonomiska bidrag, samtidigt som vi genom exponeringen av våra Mustaschägg bidrar till att skapa uppmärksamhet för denna viktiga fråga, säger Stjärnäggs vd Håkan Burlin.

Klicka här för att läsa vårt pressmeddelande.

Din hjälp behövs i kampen mot prostatacancer. Skicka ditt bidrag till Mustaschkampen genom att sms:a Ägg50 eller Ägg100 till 72929 för att skänka 50 eller 100 kr. Du kan också swisha valfritt belopp till 9001017 eller gå in på prostatacancerforbundet.se för att hitta andra sätt att stödja kampanjen.