Ett enkelt, gott och snabbt sätt att tillaga ägg som ger guldkant till frukosten. Smaksätt gärna med lite färska örter, riven parmesanost eller varför inte några droppar tryffelolja?
Deprecated: wp_make_content_images_responsive har upphört sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() istället. in /www/webvol35/8j/q1deuqn3awn78s5/stjarnagg.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4859
Gör så här:
1 Knäck äggen och häll i en bunke tillsammans med salt och peppar.
2 Lägg till två teskedar mjölk för en lenare röra.
3 Smält matfett i en teflonpanna på medelhög värme.
4 Rör om äggröran så att den inte fastnar i botten under 1-2 minuter.
5 Ta bort pannan från spisplattan när det mesta av äggröran har stelnat och fortsätt röra om under ca 30 sekunder till äggen stelnat. Servera omedelbart!
Deprecated: wp_make_content_images_responsive har upphört sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() istället. in /www/webvol35/8j/q1deuqn3awn78s5/stjarnagg.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4859
Ingredienser, 1 port:
2 ägg
2 tsk mjölk (valfritt)
2 tsk matfett
Salt och peppar