Karriär

Lediga tjänster inom Stjärnägg

Kvalitetschef 

Placeringsort: Linköping

Verksamhetsutveckling kvalitet hållbarhet och producentsupport

I den här rollen får du en central och viktig roll, du kommer att ansvara för Stjärnäggs interna kvalitetsarbete, vårt strategiska hållbarhetsarbete samt inte minst ha en stödjande roll för våra äggleverantörer. Som Kvalitetschef för Stjärnäggsgruppen är du processägare för processerna primärproduktion, kvalitet och hållbarhet samt miljö. Du leder Stjärnäggs kvalitets- och hållbarhetsgrupp där kvalitetscheferna för Västkustägg och Thuressons ingår.

Du kommer att ha ett samordnande ansvar för Stjärnäggs ledningssystem inom kvalitet, miljö och hållbarhet. Du kommer att vara direkt underställd VD, och ingår i ledningsgrupperna för såväl Stjärnägg som KG:s Ägg. Som kvalitetschef får du en viktig roll genom hela vår värdekedja, från primärproduktion till slutkund. I rollen ingår att utveckla funktionen producentsupport, med ett aktivt stöd till våra äggleverantörer genom löpande kontakter och besök. Du hjälper våra leverantörer i deras kvalitets- och verksamhetsutveckling, för att ständigt utveckla och förbättra vår produktionsprocess och våra relationer. Denna del av ditt uppdrag innebär att hjälpa våra äggleverantörer i deras verksamhetsutveckling inom hållbarhet, samordning och myndighetskontakter samt smittskydd och djuromsorg. Som Kvalitetschef har du ett löpande samarbete med våra kunder, och ger ett coachande stöd till Stjärnäggs kundansvariga.

Läs mer och sök tjänsten här >>

Packeriarbete

Placeringsort: KG:s Ägg AB - Linköping

Extra och helgarbetare till vårt Packeri

Vi söker dig som vill jobba hos oss vid behov och på lördagar. Arbetet innebär paketering av ägg vid våra produktionslinjer. Du ska trivas med fysiskt arbete och ha lätt för att samarbeta i grupp.

Din entusiasm och ditt engagemang bidrar till att tillsammans med dina kolleger föra vår verksamhet framåt. Du är bekväm i en miljö där det är högt i tak och du är positiv och prestigelös i ditt sätt att vara. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av produktion.

Krav på att du har truck-kort för A truckar.

Låter det intressant? Läs mer och sök tjänsten här >>

KG:s Ägg är ett familjeföretag med en marknadsledande roll inom ägg och äggprodukter på den Svenska marknaden. Vi saluför våra produkter under varumärket Stjärnägg. Företaget har funnits sedan 1973 med huvudkontor i Linköping.