Så blir dina ägg perfekt kokta

Så blir dina ägg perfekt kokta

Med förkokta ägg i kylskåpet blir det enkelt att göra hälsosamma val i vardagen – till frukost, mellanmål, lunch och middag.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive har upphört sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() istället. in /www/webvol35/8j/q1deuqn3awn78s5/stjarnagg.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4861

Gör så här:
1. Lägg äggen i en kastrull och fyll på med minst 10 cm vatten.
2. Värm vattnet tills det kokar.
3. Ta tiden från att de första bubblorna syns. Använd en äggklocka för bästa resultat.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive har upphört sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() istället. in /www/webvol35/8j/q1deuqn3awn78s5/stjarnagg.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4861

• Hårdkokt ägg med fast gula: 6–7 minuter.
• Mediumkokt ägg med krämig gula: 3–5 minuter.
• Löskokt ägg med rinnig gula: 2-3 minuter.


Deprecated: wp_make_content_images_responsive har upphört sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() istället. in /www/webvol35/8j/q1deuqn3awn78s5/stjarnagg.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 4861

Tänk på!
Ett större ägg kräver lite längre koktid än ett litet.
Häll bort vattnet från kastrullen. Spola omgående kallt vatten under ett par minuter för att kokningen ska avstanna.